Är DU redo för att levla upp?

FAQs

Vad har du för utbildning Mario?

Officiella & akademiska?

3 år - Industriell Ekonomi. PT SafE, Divemaster PADI...och 13 papersutbildningar till.

Det är dock ingenting jag skyltar med eller pratar om ofta, eftersom majoriteten av min utbildning kommer från de 1000- tals timmar av att ha jobbat på min egna personliga utveckling och andras i kombination med alla 800+ böcker jag läst.

Alla jobb jag haft. De 900.000 kr jag lagt över 10 år för att bli tränad och lära mig direkt från de ledande i världen på mänskligt beteende. Människorna jag träffat när jag rest över 4 kontinenter. Alla 1000 timmar jag lagt på research artiklar, kurser och höra 624 vinklar kring samma ämnen på youtube. Autodidakt kallas det.

Den tradtionella & akademiska vägen tog slut för mig då jag insåg många av begränsningarna som kom med det, framförallt begränsningen för min nyfikenhet kring att koppla ihop olika ämnen och hitta det universiella i samtliga. Så jag plockade ihop mycket av min egna utbildning, där jag givetvis plöjt en hel del från det akademiska, och lite till, som var värdefulla för mig och med vad jag vill hjälpa andra med.

Utbildning handlar inte om akademiska poäng eller vart du har läst, enligt mig.

Det jag tog med mig från det akademiska, är att jag givetvis baserar mitt arbete på det vetenskaplig och integrerar många olika förhållningssätt.

Återbetalningsgaranti?

Det är viktigt för mig att du får en 'return on investment'. Om jag inte hjälper dig få resultaten du betalar mig för, så gör jag inte mitt jobb.

Jag har haft klienter som gå från att ha väldigt lite på kontot till att omsätta flera miljoner på ett år, förhållanden som vart i sprillor och på gränsen för en skillsmässa, till powercouple.

Klienter som spenderat flera tusentals kronor på psykologer, men inte tagit sig fram på 2 år, och efter tre sessioner med mig kommit längre än någonsin.

Med andra ord, känner du dig inte nöjd efter två sessioner - 100% pengarna tillbaka.

Hur börjar jag?

Tryck nedan!